8+1 gif a munkahelyi újévi fogadalmakról

by | jan 2, 2018 | Hírek

Akár hisszük, akár nem, néhány évtizeddel ezelőtt még csak meg sem fordult senki fejében Magyarországon, hogy újévi fogadalmat tegyen. Nem igazán szerette senki sem a változásokat, így szinte el is ítélték azokat, akik bármi apróságot is másképp akartak volna csinálni, mint azelőtt. Manapság azonban egyre nagyobb divat fogadalmakat tenni újévkor, bár az már egy másik kérdés, hogy vajon mennyien tartják is be őket…

Természetesen az élet számos területére ígérhetünk magunknak változást, így a munkához való hozzáállásunkon is megpróbálhatunk javítani. A Statistic Brain Research Institute tavalyi felmérése szerint a top 10 leggyakoribb újévi fogadalmak közé tartozik, hogy lefogunk fogyni vagy egészségesebben étkezünk, leszokunk a dohányzásról esetleg több időt töltünk szeretteinkkel. Azonban több, mint 40% egyáltalán nem tudja betartani, amit ígért, majdnem 50% néhány dolgot betud tartani, és mindössze alig több, mint 9% vallja azt, hogy valóban meg is tartotta, amit megfogadott év elején. Íme, néhány fogadalom, amiket bár megfogadnak az emberek, csekély az esély arra, hogy be is tartják őket.

1. Amennyiben nincs munkám, vagy épp váltani szeretnék, úgy még több energiát fektetek abba, hogy találjak.

2. Akár szerettem eddig a főnököm, akár nem, 2018-ban szeretni fogom. Nem hagyom, hogy felidegesítsen, és mindig mosollyal az arcomon fogok kommunikálni vele. Mert szeretem. Nagyon szeretem.

3. Idén nem késem el a munkából. Mindig időben felkelek, és nem fecsérelem fölösleges dolgokra az időmet, hogy legalább 5 perccel korábban beérhessek, mint kellene.

4. Ebben az évben kevesebb kávét fogok inni, így kevesebb szünetet is kell tartanom munka közben.

5. Ígérem, hogy megtalálom a munkakedvemet! Legalábbis igyekszem.

6. Mindig felkészülten érkezem a munkahelyemre, így bármi történjék is, könnyedén megtudom oldani a problémákat.

7. Igyekszem egészségesen étkezni, még a nagy rohanásban is. Elvégre a munkahelyen is oda lehet figyelni arra, hogy mit eszik az ember, így én is jobban fogom érezni magam, és másoktól is pozitív visszajelzést kaphatok.

8. Ígérem, hogy nem fogok annyit az interneten lógni munka közben, elvégre nem azért fizetnek, hogy Facebookozzak!

+1. Egész évben fantasztikus leszek!

Amennyiben tettél fogadalmat újévkor, tényleg elszánt vagy, és valóban szeretnéd elérni a célt, amit kitűztél magad elé, akkor természetesen ne tántorítsanak el a számadatok, legyél benne abban a kevés százalékban, akiknek sikerül! Sok sikert!

Forrás: https://www.statisticbrain.com/new-years-resolution-statistics/

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.