Nemzetközi Állásbörze 2018 – „Van választásod!”

by | márc 26, 2018 | Hírek

Elismerik, megbecsülik a munkádat?

Van állásod? Elismerik, megbecsülik a munkádat? Elégedett vagy a fizetéseddel? Korrektek az elvárások veled szemben? Van előrelépési, szakmai fejlődési lehetőséged? Szívesen ajánlanád a munkahelyedet másoknak? Meg tud valósulni a karriered és a magánéleted egyensúlya? Elégedett vagy a munkahelyi környezettel? Jó csapatot alkottok a kollegáiddal?

Bár Magyarországon az utóbbi egy-két évben valóban emelkedésnek indultak a fizetések, nagyon sokan mégsem elégedettek, mert a fenti kérdések közül sokra Nem-mel kellene válaszolniuk. Megfigyelhető, hogy a munkavállalók egyre inkább vágynak a munkahelyi kötődésre, és az érzetre, hogy a munkájuk valamilyen célt szolgált, azaz: a munkának van értelme. Emellett persze a fizetés továbbra is nagyon fontos tényező, különösen, hogy a fizetésekkel együtt albérlet árak is meglódultak.

Tehát ha a fentiek közül akár csak egyre is „nem” a válaszod, vagy akkor érdemes elgondolkodnod a külföldi munkavállalásban, sőt, érdemes ellátogatnod a 2018-as Nemzetközi Állásbörzére! A nyugat- és észak-európai vállalatok ugyanis nem csak jobb fizetést kínálnak, de jobban meg is becsülik a munkavállalókat, nagyobb figyelmet szentelnek arra, hogy az ott dolgozók jól érezzék magukat.

Nemzetközi Állásbörze április 7. Budapest

Az Euwork Állásközvetítő szervezésében immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Állásbörze, a legnagyobb, ha nem az egyetlen olyan állásbörze, amely külföldi munkalehetőségekről szól, elérhető közelségbe hozza tehát azokat a cégeket is, melyekkel a személyes interjú lehetősége amúgy nem, vagy csak nehézségek árán lenne adott.

Ez az esemény remek lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők 7 ország, több mint 70 állásajánlata közül válasszák ki a számukra legmegfelelőbbet.

A Hotel Gellértben, 2018.04.07-én kiállítók nemcsak pályakezdőknek, hanem több éves tapasztalattal rendelkezőknek is kínálnak munkalehetőséget, lesznek, akik helyben interjút is tartanak (természetesen idegen nyelven), így akár szóbeli állásajánlatot is kaphatnak egyből a sikeresek.


Idén is érdekes és hasznos programok is várják a látogatókat: pl. előadások az aktualitásokról és változásokról az EU egyes országaiban való munkavállalást illetően, valamint karrierépítést támogató tanácsadás (állásinterjúval és önéletrajzírással kapcsolatban, nyelvi szintfelmérő). Beszámolót és beszélgetést hallhatnak továbbá külföldi munkatapasztalattal rendelkező, jelenleg is külföldön dolgozó magyarok tapasztalatairól és élményeiről is.

Az ingyenes rendezvényről bővebb információkat az esemény honlapján lehet olvasni: www.kulfoldiallasborze.hu, itt lehet regisztrálni is. A regisztráció nem kötelező, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.