Trendi önéletrajz minta – Letölthető sablonnal

by | dec 14, 2018 | Önéletrajz és motivációs levél

Az elmúlt években már számtalan írást, sablont és tanácsot olvashattatok az aktuális, profi önéletrajz készítéssel kapcsolatosan. Ezúttal, egy különleges életrajz mintával szeretnénk kedveskedni Nektek, mely a legfrissebb trendeket figyelembe véve készült, és a letöltés után szerkeszthető, személyre szabható.

Töltsd le ingyenes sablonunkat ITT!

 

Felerősödött az a trend, hogy az életrajz legyen minél átláthatóbb, letisztultabb, ugyanakkor egyedibb. A szövegezés mellett felkerültek ikonok, és egyéb grafikai megoldások is, melyek mozgalmassá, és személyessé teszik a cv-t. Az alábbiakban designer kollégánk instrukcióit olvashatjátok, hogy a készített sablonunkat hogyan tehetitek egyedivé, számotokra is megfelelővé. Egyszerűen, word-ben szerkeszthető mintát terveztünk, ami nem igényel külön szaktudást.

 

1. Arckép kicserélése:

Jobb klikk a képen az egérrel, majd felugró ablak listájából ki kell választani: Alakzat formázása
A képernyő jobb oldalán megjelenő kép formázása ablakban a festékes bödönre kell kattintani és a megjelenő két szövegből a kitöltés nevűt kell választani.
A kitöltés résznél, a kitöltés képpel vagy anyagmintával szöveg elé kell tenni a teli karika jelet, majd a képforrás résznél a fájlból töltsd fel a kiválasztott képet.

2. Ikonok háttér színének cseréje:

Össze van csomagolva a fehér ikon és a háttér dupla kattal ki kell választani a sárga hátteret és jobb klikk rajta aztán: Objektum formázása szót kell kiválasztani a felugró ablakból. Innen ugyanaz a folyamat majdnem, mint a arckép cseréjénél, csak a kitöltésnél az egyszerű kitöltést kell választani és a színnél ki kell választani a színt, amit szeretnél.

3. Háttérszín csere:

Ugyanaz a folyamat, mint az ikon színének cseréje.

 

Bízunk benne, hogy új sablonunkkal hozzásegíthetünk, hogy megtaláld álmaid állását! Hogy megnöveld esélyeidet, látogass el oldalunkra, vagy iratkozz fel állásértesítőnkre!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.