Lépj be a Cembrit világába! – munkalehetőség Magyarországon a skandináv építőipar képviselőinél

by | dec 3, 2019 | Cégbemutató

A Cembrit Kft. nyergesújfalui gyárában kiváló minőségű homlokzati burkolóelemeinek széles választékát gyártja. A dán vállalat világszínvonalú, ember – és környezetbarát technológiával dolgozik, és termékeit leginkább a skandináv régióban értékesíti.

Dán munkakultúra

„Nem mondanám, hogy gyakoriak a konfliktusok a hétköznapokban. Itt nem szokás az, hogy kiabálnak az emberrel” – mondja János, aki gépvezetőként dolgozik az üzemben. Mióta a gyár megújult, nem csak az eszközök és a technológia, hanem a szemlélet is modernizálódott. A vállalat a gépkezelőinek több lépcsős motivációs rendszert dolgozott ki, így aki szeretne, annak lehetősége van a folyamatos fejlődésre és előrelépésre, ezzel együtt pedig magasabb kereset elérésére is.

Juttatások, bónuszok

A tudásalapú bónusz program az alkalmazottakat a munkavégzés során nyújtott teljesítmény szerint értékeli, minél több gépet tud kezelni valaki, annál magasabb szintre jut. Új dolgozóknak az első szintlépés már fél éven belül megvalósítható, ha valaki szorgalmas és érdeklődő. Emellett jár jelenléti bónusz is, és az alapbér mellé évi bruttó 450 000 Ft cafetéria.

A családok fontosságát hangsúlyozva a dolgozók gyermekei iskolakezdési támogatást kapnak, valamint rajzversennyel, mikuláscsomaggal, és egy hetes nyári táborral is kedveskedik nekik a vállalat.  Karácsonykor együtt ünnepel a csapat.

Amikor Jánost a túlórákról kérdezem, határozottan válaszol: „Nem kötelező, teljesen önkéntesen lehet vállalni, és a következő hónap elején a fizetéssel együtt megkapjuk. Időnként én is szoktam, jól jön a plusz pénz, és az időmbe is belefér.” A 3+3-as, 12 órás munkarendet sokan kedvelik, például 3 nap szabadsággal 9 egybefüggő szabadnapjuk lehet.

Nézd meg oldalunkon a Cembrit aktuális állásajánlatait, és küldd el önéletrajzod. 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.