Legyél te is karbanTartó

by | jan 14, 2020 | Álláskeresési tippek

A te kezedben vannak a legjobb helyen a dolgok? Ha te vagy az a valaki, aki bármit megszerel, kijavít, befoltoz, akkor legyél te is karbantartó!

 

Ha szereted a változatos feladatokat, nem okoz gondot, hogy egyszerre kell végezni a tervszerűen előírt karbantartásokat és a hirtelen fellépő javítási munkákat, ha szereted a kétkezi munkát,  önállóan észreveszed magad körül mit lehetne tenni, és nem ijedsz meg egy kis papírmunkától, akkor ezt munkakört neked találták ki.

KARBANTARTÓ ÁLLÁSOK


Karbantartói állások a Leadec Kft-nél Győrben – jelentkezési határidő:  2020.01.24

A több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, és világszerte mintegy 20.000 munkavállalót foglalkoztató Leadec a legjelentősebb autóipari nagyvállalatok folyamatainak (műszaki és infrastrukturális épületüzemeltetés, karbantartás, elektromos rendszerek kivitelezése, központi energiabiztosítás) ellátásához, fejlesztéséhez nyújt hosszútávon megbízható támogatást, innovatív megoldásokat, melyet a magasan képzett munkatársak elkötelezettsége és megbízható teljesítménye biztosít partnereinknek.

Győri csapatunk bővítéséhez az alábbi munkakörökbe munkatársakat keresünk:

 

Nem a neked való állás? Hozd létre a saját állásértesítődet! Regisztrálj vagy lépj be a Cvonline fiókodba, állítsd be a saját, személyre szabott állásértesítődet, és mi elküldjük a Te listádat!

REGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!