Legyél te is karbanTartó

by | jan 14, 2020 | Álláskeresési tippek

A te kezedben vannak a legjobb helyen a dolgok? Ha te vagy az a valaki, aki bármit megszerel, kijavít, befoltoz, akkor legyél te is karbantartó!

 

Ha szereted a változatos feladatokat, nem okoz gondot, hogy egyszerre kell végezni a tervszerűen előírt karbantartásokat és a hirtelen fellépő javítási munkákat, ha szereted a kétkezi munkát,  önállóan észreveszed magad körül mit lehetne tenni, és nem ijedsz meg egy kis papírmunkától, akkor ezt munkakört neked találták ki.

KARBANTARTÓ ÁLLÁSOK


Karbantartói állások a Leadec Kft-nél Győrben – jelentkezési határidő:  2020.01.24

A több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, és világszerte mintegy 20.000 munkavállalót foglalkoztató Leadec a legjelentősebb autóipari nagyvállalatok folyamatainak (műszaki és infrastrukturális épületüzemeltetés, karbantartás, elektromos rendszerek kivitelezése, központi energiabiztosítás) ellátásához, fejlesztéséhez nyújt hosszútávon megbízható támogatást, innovatív megoldásokat, melyet a magasan képzett munkatársak elkötelezettsége és megbízható teljesítménye biztosít partnereinknek.

Győri csapatunk bővítéséhez az alábbi munkakörökbe munkatársakat keresünk:

 

Nem a neked való állás? Hozd létre a saját állásértesítődet! Regisztrálj vagy lépj be a Cvonline fiókodba, állítsd be a saját, személyre szabott állásértesítődet, és mi elküldjük a Te listádat!

REGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.