Nem kell Svédországig menned, ha svéd cégnél dolgoznál

by | jan 28, 2020 | Álláskeresési tippek

Svéd hátterű cégek keresik új munkatársaikat a legkülönfélébb területekre. Nézd meg az állásokat, hátha köztük van a te következő munkahelyed!

 

Svéd tulajdonban lévő multinacionális tehergépjármű-ipari beszállító vállalat pénzügyi csapatát új fővel bővítené, aki könyvelői tevékenységet végez a magyar számviteli rendszer szerint.

Tudj meg többet az állásról

Légy egy nagy múltú svéd cég tagja, vár téged is a HESTRA! Keressük Szabolcs megye szorgalmas varróit 1 műszakos munkarendbe! Itt most nem a végzettség a lényeg! Ha hobbid a varrás és nem szeretnél éjszaka is dolgozni, akkor jelentkezz !

Érdekel, jelentkezem.

Svédül beszélő IT service desk agent (part-time)

Transcom is a global customer experience specialist, providing customer care, sales, technical support and collections services through our extensive network of contact centers and work-at-home agents. As a team, we have high ambitions – going for leadership in customer experience, we focus on quality in everything we do.  If you are interested in the position please send your cv in English.

Application

Egy svéd autóipari cégcsoport stabil nemzetközi háttérrel keres könyvelőt/főkönyvelőt Veszprém megyében.

Több infó

Bónusz 🙂

Svédmasszőr – 2012 óta működő masszázs szalon megbízásából keresünk munkatársat svédmasszőri pozícióba. Pályakezdők is jelentkezhetnek.  Ha udvarias  és barátságos vagy, jó kapcsolatteremtő és problémamegoldó készséggel rendelkezel, igényes és ápolt a megjelenésed, terhelhető vagy és Budapesten élsz, mindenképpen tegyél egy próbát, és pályázd meg az állást!

Megpályázom az állást


Ez nem a neked való állás? Hozd létre a saját állásértesítődet! Regisztrálj vagy lépj be a Cvonline fiókodba, állítsd be a saját, személyre szabott állásértesítődet, és mi elküldjük a Te listádat!

REGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Ha szeretnéd időnként emailben megkapni az aktuális cikkeinket, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Igen, szeretnék feliratkozni a Cvonline.hu hírlevelére.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.