Vezetői állások – D kategóriás jogosítvánnyal

by | jan 23, 2020 | Álláskeresési tippek

Autóbuszvezetőket keresünk Budapesten és vidéken. Sőt, ingyenes képzés is igénybe vehető az érdeklődők számára. 

 

BKV Zrt.  autóbuszvezető és autóbuszvezető-tanuló munkakörbe felvételt hirdet.  Továbbá lehetőséget biztosít B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező érdeklődőknek az autóbuszvezetéshez szükséges képesítések megszerzésére. A képzés ingyenesen,  a jelentkező a jelenlegi munkaviszonyát továbbra is fenntarthatja, képzett járművezetőként pedig a BKV Zrt. főállású autóbuszvezetője lehet. A tanfolyam ideje alatt az elköteleződést ösztöndíjjal is támogatják.

Áipli Busz Szolgáltató Kft. autóbuszvezetőket keres, fő- vagy mellékállásban Tiszaföldvár vagy Kecskemét környékéről. Nyugdíjasok jelentkezését is várják.
Orosházán a HSA Kft. keres szintén sofőrt.

Az állásokról további részleteket az alábbi linkre kattintva találsz.

VEZETŐI ÁLLÁSOK


Ez nem a neked való állás? Hozd létre a saját állásértesítődet! Regisztrálj vagy lépj be a Cvonline fiókodba, állítsd be a saját, személyre szabott állásértesítődet, és mi elküldjük a Te listádat!

REGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Ha szeretnéd időnként emailben megkapni az aktuális cikkeinket, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Igen, szeretnék feliratkozni a Cvonline.hu hírlevelére.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.