az álláskeresés Tindere: elrajtolt a Pozi

by | júl 5, 2021 | Állásinterjú

MOST INGYENES PRÓBÁLHATJA KI MINDEN MUNKÁLTATÓ

 

Budapest, 2021. július 5. – Négy rövid videó, pár alapinformáció megadása és már mehet is a jelentkezés a kiszemelt állásra – ennyire egyszerű és gyors lehet az álláskeresés az itthon egyedülállónak számító Pozi mobilalkalmazással. A megoldás a vállalkozások számára is nagy előnyöket tartogat, hiszen akár egy hét alatt lebonyolítható a toborzási folyamat az applikáció segítségével.

a legjobb álláskereső

l elérhető a Google Play alkalmazásboltokban a Cvonline.hu új mobilalkalmazása, a Pozi. Az applikáció segítségével bárki akár néhány perc alatt elkészítheti a saját bemutatkozó videóját, amit az alkalmazáson belül rögtön el is küldhet az állást meghirdető munkaadónak. Nincs szükség hosszas töprengésre, hogy mi kerüljön az önéletrajzba: a Poziban előre megadott négy kérdésre kell négy, rövid videóban válaszolni, majd megadni néhány alapvető adatot és el is készült a profil.

Az álláskeresést még könnyebbé teszi, hogy akár tartózkodási hely alapján is megjelenít álláslehetőségeket a rendszer, de természetesen más városokban is lehet munkát keresni a segítségével. Mivel a Poziba a munkaadók is feltöltik a saját bemutatkozó videóikat, az álláskeresők azonnal láthatják, hogy megvan-e a „kémia” köztük és az adott cég között. Emellett minden állásajánlatnál fel van tüntetve a fizetés is.

A Pozi komoly segítséget jelent a munkaadóknak, elsősorban a fiatal, kékgalléros munkavállalók toborzásában, hiszen egy olyan eszközön keresztül tudják megszólítani őket, amit mindennap használnak. Az álláshirdetések feladói is videóban mutatkozhatnak be, illetve mondhatják el, hogy milyen pozícióra keresnek munkatársat. A Pozi számukra akár a munkáltatói márkaépítés eszköze is lehet, hiszen imázs videókat, vagy a már meglévő dolgozók beszámolóit is feltölthetik a vállalati profilokba.

„A Pozi teljesen egyedülálló, és úgy gondoljuk, hiánypótló megoldás a hazai toborzási piacon. Hiszünk abban, hogy a jövő toborzó platformja a mobiltelefon, a Z generáció tagjai már nem szívesen ülnek le önéletrajzot írni, viszont teljesen természetes számukra, hogy a mobiljukkal rövid videókat készítsenek. A munkatársakat kereső cégek számára pedig nagyon felgyorsítja az applikációnk a toborzási folyamatot, hiszen akár egy óra alatt össze lehet állítani egy shortlistet a jelöltekből, illetve egy hét alatt az egész toborzás, kiválasztás lebonyolítható” – mondta el Balla Zoltán, a Cvonline.hu ügyvezetője.

A Pozi használata az álláskeresők számára teljesen ingyenes, a munkaadók pedig 3, 6 vagy akár 12 hónapos tagságot is vásárolhatnak, amiért cserébe korlátlan mennyiségű pozíciót hirdethetnek meg a mobilalkalmazáson keresztül. A Cvonline.hu úgy döntött, hogy a gazdaság újraindítását a saját eszközeivel is támogatja, ezért most egy hónapig ingyen tagságot kap minden, a Pozi applikációt használó társaság. 

A társaság tervezi az alkalmazás megjelentetését iOS operációs rendszerű készülékekre is, hogy még nagyobb közönség számára tegye elérhetővé az álláskeresés és toborzás ezen új eszközét.

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.